divendres, 7 d’octubre del 2011

TERCERA SETMANA A L’ESCOLA



Aquesta tercera setmana, hem fet moltes coses com ara: el disseny de la porta, les normes d’ortografia, el projecte d’Anglès, el treball dels 5 sentits i, per últim, hem jugat a Rugby.

Un cop fet el llistat del que hem fet aquesta setmana, passarem a explicar-ho més detalladament.

A principis de setmana, l’Esteve, el nostre tutor, ens va dir que penséssim un disseny que tingués relació amb el nom de la classe i que ens agradés per la porta. Quan ja vam tenir el disseny fet, el varem comentar amb els companys de taula i, ajuntant les idees de tots, va sortir una proposta per la classe. De totes les propostes que van sortir (per taules) vam fer unes quantes votacions i va quedar una proposta que ens va agradar a la majoria per fer el disseny de la porta.

També vam treballar les normes d’ortografia, varem fer un llistat per penjar a la classe amb les faltes intolerables que no podem fer a 5è.
En el projecte d’Anglès, nosaltres mateixos farem la gravació d’un programa amb concursos, preguntes, proves...pensades entre tots. 
 
Hem dedicat moltes estones d’aquesta setmana a treballar el tema dels 5 sentits, que és part del nom de la classe. En una fitxa que ens va donar l’Esteve vam escriure, individualment, perquè pensàvem que servien cada un dels 5 sentits.

El dilluns, a l’hora d’Educació Física, van venir uns experts del Rugby que ens van ensenyar tècniques de joc. Ens ho vam passar molt bé jugant a aquest esport!!! 
 
Això és el més destacat que hem fet aquesta setmana. Ha estat una setmana força divertida i interessant. Hem treballat i ens ho hem passat molt bé.

Ens acomiadem, fins a la setmana que ve!

Alba V.

1 comentari:

  1. Alba,aquest text m'ha agradat molt. Espero que cada setmana mirin més nens el blog.

    ResponElimina