diumenge, 16 d’octubre del 2011

Noticiari


EL BLOG


Aquesta setmana, hem començat a fer el disseny de la nostra porta. Com hem fet el disseny? Primer, vam dibuixar el sentit que ens tocava, per grups, a un llençol. Després, ho vam pintar i a continuació, el varem retallar. Per ultim, ho vam enganxar a una cartulina de color. Altres grups, ho van dibuixar directament a la cartolina.

Per altra banda, a les classes d'anglès, hem estat treballant sobre el programa d’anglès. Per taules, hem estat pensant un nom per aquest projecte. Al final, entre tota la classe, hem decidit un nom: Bacon and eggs. També vam estar pensant proves i frases per al programa. El divendres, a l’estona d’angles, vam començar a estudiar el present simple.
Canviant de tema, varem estar comentant coses per les colònies. Sabíeu que anem al Delta de l’Ebre? L’Esteve i la Núria, els professors dels dos cinqués, ens van dir que a les estones de tallers parlaríem de les colònies perquè abans d’un mes marxarem cap al camp d’aprenentatge. Quan tornem de colònies, haurem de fer un treball explicant totes les coses que hem fet abans i durant les estades al Delta.

Dimarts, vam estar treballant les sumes i les restes amb decimals. De cop i volta ens va sorgir un dubte, desprès d’unitats de milers, centenes, desenes i unitats, què hi va? L’Esteve ens va demanar que, per l’endemà, busquéssim informació sobre aquest tema. L’endemà, alguns alumnes que van investigar, van portar la informació suficient per resoldre el dubte.


Això és tot el que hem treballat durant aquesta setmana, fins a la propera.

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Danae has sigut la primera de tots els alumnes en fer el text, t'ha quedat molt bé. Espero que aquest blog sigui tot un éxit.

    Mar

    ResponElimina