dijous, 9 de febrer del 2012

Sortida a Can Grau


Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, enguany el projecte de la classe de 5èA és fer Un viatge al Sol. Per aquest motiu, el divendres 24 de març, a les 14:30h,  marxarem amb autocar cap a l’observatori astronòmic de Can Grau. Allà, durant la tarda, farem diverses sessions relacionades amb el projecte i, quan caigui el sol, aprofitarem per mirar les estrelles i conèixer nous aspectes de l’univers que ens envolta.

La logística de la sortida serà la següent :

- Hora de sortida: 14:30 h des de l’escola (tingueu present aquesta informació aquelles famílies en les que el vostre fill o filla va a dinar a casa)

- Què ha de portar cada nen/a: llibreta d’apunts, llàpis, goma i berenar.

- Recollida dels infants: us demanem que vingueu a buscar els vostres fills a la casa de colònies de Can Grau. Si algu no pot venir-lo a buscar, que s’apunti a la llista que hi ha penjada a la porta de la classe perquè el puguin baixar uns altres pares o mares (hauràn de firmar una autorització conforme donen permís per fer-ho).

- Hora de recollida: en cas de que vingueu a buscar els vostre fills a Can Grau, teniu dues possibilitats:

            - 18:45 – Les persones encarregades de l’observatori astronòmic us conviden a mirar les estrelles amb nosaltres. Per tant, si voleu gaudir d’aquesta activitat, heu d’estar a allà a tres quarts de set.

            - 19 :30 – Si no podeu o no voleu assistir a l’observació de les estrelles, l’hora de recollida serà a dos quarts de vuit a Can Grau.

En cas que no pugueu venir a buscar els vostres infants allà, l’hora de recollida serà a les 20:15 a l’escola.

Si algun pare o mare ens vol acompanyar durant toa la sortida, que s’apunti, també, en el paper que hi ha penjat a la porta de l’escola.

Moltes gràcies

Esteve Corominas Baig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada