dilluns, 21 de novembre del 2011

El Blog

Aquesta setmana, el dilluns, a educació física vam fer uns jocs de resistència, com l'aranya peluda i els trastos. Aquesta setmana, ens han dit que el dia d'educació física canvia de dilluns a la tarda a dimarts al matí.

El dimarts, vam fer una excursió de tot el dia a la casa de Can Grau, que està al parc natural del Garraf. Allà vam fer activitats com ara: pintar, jugar a jocs fets a mà, fer una excursió i vam veure un espectacle de màgia del mag Fèlix.

El dimecres, vam començar un nou taller, el del calendari d'advent. Aquest any, farem el regal als nens i nenes d'infantil. Hem investigat una mica sobre la seva classe. Hem preguntat als nostres amics o germans de la seva aula: com es diuen, quants són....

Aquest any fem un programa de televisió d'anglès que es diu Baccon and Eggs i consisteix en fer unes proves.

Per una altre banda, aquesta setmana també vam treballar els sentits. Primer ens vam dividir en cinc grups: la vista, l' olfacte, el tacte, l' oïda i el gust. Després, l' Esteve ens va donar un full on havíem de posar: data i qui era cadascú ( moderador, escriptor, narrador i secretari), la informació, el que ens faltava, on ho podríem buscar i altres coses. A partir d'allà vam començar a buscar la informació del sentit que ens havia tocat. També farem petits grups de cada sentit i ens ho explicarem als companys. A part de treballar els sentits, també vam fer la porta.

Això és el més important de la setmana. Fins la setmana que bé.

Miquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada